19.06.2012

Kursus/workshop i nålebinding på Fanø Strikkefestival? / Naalbindings class on Fanø Knittingfestival?

Jeg vil ikke garantere at der kommer en workshop eller et kursus i nålebinding på Fanø Strikkefestival.

Jeg har skrevet datoen i kalenderen - Ja, jeg ved godt det først er i september næste år ;), men det handler jo om at være tidligt ude, hvis man vil nå at skabe lidt pr.

Hvis der er nogen derude der godt kunne tænke sig at lære at nålebinde, eller at komme videre med deres nålebinding, så er Fanø Strikkefestival et godt sted at gøre det.

Men Christel og Jørgen som står for arrangementet, vil gerne høre fra folk der kunne tænke sig at komme på et nålebindingskursus.

Så det er op til jer derude!

Vil I deltage på et kursus eller en workshop på Fanø Strikkefestival i september 2013, så send en mail til Christel og Jørgen, på den mail der står på deres hjemmeside, og spørg om der kommer et kursus i nålebinding.

På forhånd tak!

-------------------------------------

In September 2013, the next Knitting Festival on Fanø in Demnark, will be held.

Usually it contains a large amount of classes on different types of knitting, but I would like to se a naalbinding class or two.

So if you are considering going to Denmark in mid-september 2013, and would like to participate in a naalbinding class there, go to this page: Knitting Festival on Fanø and send Christel and Jørgen an email, where you ask if there will be a naalbinding class.

They need to know, if there is enough interest among people, to make a naalbinding class.

Thanks in advance! =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar